Prinses Máxima komt op bezoek bij DDW Kids

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima der Nederlanden zal op maandag 24 oktober 2011 de  Dutch Design Week (DDW) bezoeken. Zij opent die dag de tentoonstelling ‘Spring’, in het Designhuis. Daarnaast brengt de Prinses een bezoek aan  de expositie Dutch Design Awards en aan DDW Kids, dat wordt georganiseerd door De Ontdekfabriek.

De Ontdekfabriek is er trots op Prinses Máxima te mogen ontvangen. Naast de DDW Kids workshops in De Ontdekfabriek op Strijp-S zal De Ontdekfabriek samen met design- en technologie studenten een speciale ‘mini Ontdekfabriek’  inrichten in het Stadhuis. Die mini Ontdekfabriek is daarmee tevens onderdeel van de expositie ‘Stadhuis meets design’ die de hele week geopend is.

De Ontdekfabriek zoekt nog kinderen en jonge ontwerpers of filmmakers om bij te dragen aan het project. Kijk op DDW Kids voor meer informatie.

DDW Kids wordt mogelijk gemaakt door: Woningcorporatie Trudo, Korein Kinderplein, Design Academy Eindhoven, SintLucas, ROC Eindhoven, Studio040, Design Cooperation Brainport en De Ontdekfabriek.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Prinses Máxima komt op bezoek bij DDW Kids gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Prinses Máxima komt op bezoek bij DDW Kids teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.