Openingstijden juli en augustus 2014

Voor het eerst is De Ontdekfabriek op alle zondagen en woensdagen van de zomer(vakantie) open met binnen- EN buitenactiviteiten!

In juli en augustus 2014 is De Ontdekfabriek elke woensdag en elke zondag open zonder reservering. De openingstijden op woensdagen en zondagen in juli en augustus zijn: 11.00 – 17.00 uur. Op zaterdagen in juli en augustus is De Ontdekfabriek gesloten.

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk op woensdagen en zondagen in juli en augustus, maar daarvoor moet je wel even reserveren.

Voor grote groepen en bedrijfsevenementen kunnen we ook op andere dagen activiteiten aanbieden. Stuur daarvoor een verzoek naar info@deontdekfabriek.nl 

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Openingstijden juli en augustus 2014 gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Openingstijden juli en augustus 2014 teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.