Ontwerp een logo voor DDW Kids

Dit jaar starten De Ontdekfabriek en Dutch Design Week samen met DDW Kids. Met kinderen, jongeren en design studenten voeren we inspirerende designactiviteiten uit. Dit doen we voorafgaand én tijdens de Dutch Design Week (22-30 oktober 2011). De bedoeling is om elk jaar te komen met een nieuwe DDW Kids! En jij kunt meedoen! Het thema van 2011 is Drie Deuren Verder.

Ontwerp een DDW Kids logo en stuur het naar ons op!

Maar… Wat we nu zoeken is een mooi logo voor DDW Kids. We vragen jou daarom om een DDW Kids logo te maken voor ons. Stuur je ontwerp snel naar De Ontdekfabriek. We gaan met alle logo’s iets doen! En misschien… wordt jouw logo uiteindelijk (de basis van) het echte DDW Kids logo! Hoe eerder je je ontwerp stuurt hoe meer kans dat we je logo gebruiken zodat heel veel mensen het zien!

Eisen aan het ontwerp

Er zijn geen eisen! Hoewel… het moet aansprekend zijn voor kids natuurlijk en een stukje herkenbaarheid van Dutch Design Week en De Ontdekfabriek is natuurlijk ook een pre!

Hoe opsturen?

Stuur je ontwerp zo snel mogelijk per E-mail naar info@ddwkids.nl of per post naar De Ontdekfabriek, Torenallee 22, 5617 BD Eindhoven. Als je een ontwerp opstuurt geef je De Ontdekfabriek daarmee toestemming om jouw ontwerp onbeperkt te gebruiken. Mocht jouw ontwerp in 2012 het echte definitieve logo van DDW Kids worden dan belonen we je met een mooi cadeau!

Nieuwsbrief

O ja , Klik hier om op de hoogte te blijven van de DDW Kids activiteiten!

DDW Kids wordt mogelijk gemaakt door: Woningcorporatie Trudo, Korein Kinderplein, Design Academy Eindhoven, SintLucas, ROC Eindhoven, Studio040, Design Cooperation Brainport en De Ontdekfabriek.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Ontwerp een logo voor DDW Kids gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Ontwerp een logo voor DDW Kids teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.