Ontdekfabriek GLOW Show!

Foto: C. Langer

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 november tijdens GLOW biedt De Ontdekfabriek voor kinderen en hun ouders een speciaal avondprogramma. Kinderen gaan aan de slag met hun eigen GLOWLight button met knipperlamp die ze daarna kunnen dragen. We hebben worstenbroodjes, glühwein en broodjes knakworst.

Het is ook mogelijk om met een rondleider van GLOW NEXT na de workshop op ontdekkingstocht langs de werken van GLOW NEXT op Strijp-S te gaan. Tijdens de rondleiding hebben de kinderen volop ruimte om te spelen met licht en in interactie met de lichtobjecten allerlei spannende facetten van licht te ontdekken!

Reserveren voor de workshop is niet nodig! Voor de rondleiding moet je wél reserveren via de GLOW NEXT organisatie (zie hieronder).

De “reguliere” Ontdekfabriek activiteiten zijn NIET beschikbaar op 15 en 16 november.

 

GLOWLight workshop

Echt opvallen doe je met een GlowLight!

Het GLOWLight knippert in verschillende kleuren en heeft een holografische achtergrond.

Voor jouw GLOWLight ga je naar De Ontdekfabriek op 15 of 16 november 2013 tussen 18.00 en 21.00 uur (reserveren niet nodig!)

Het GLOWLight kost € 4,50 en wij helpen je bij het SOLDEREN

 

GLOW NEXT rondleiding

Geïnteresseerden voor de GLOW NEXT rondleiding kunnen een mail sturen naar: glownext@gloweindhoven.nl of bellen met Suzanne van Gool: 06-18361190

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Ontdekfabriek GLOW Show! gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Ontdekfabriek GLOW Show! teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.