Buiten spelen in het openluchtcircus

Ontdekfabriek buiten spelenDe Ontdekfabriek heeft buiten een echte speeltuin. Het is ingericht als een openluchtcircus. Net als in de film ‘De Uitvinders en Het Zonnewiel‘ kun je er circusacts bouwen en uitvoeren! Dus kom ‘mensen’ (nou ja… poppen) afschieten met ons ‘levend’ kanon. Of maak een grote circusattractie waarin je kunt rijden over onze speciale circuspiste, bouw een circustent of voer acrobatische acts uit op de bijzondere schommels. Om te trainen voor je acrobatische toeren leef je je uit op onze gave skelters!

Het openluchtcircus is tijdens onze normale openingstijden open bij (verwacht) goed weer. De toegang is inbegrepen bij de entreeprijs van De Ontdekfabriek. Het aanbod van activiteiten, binnen en buiten in de speeltuin, varieert. Niet elke workshop wordt elke dag gedaan.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Buiten spelen in het openluchtcircus gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Buiten spelen in het openluchtcircus teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.