Infomiddag

Ontdek hoe gemakkelijk uitvinden is tijdens de leerkrachtenbijeenkomst van De Uitvinders.

Uitvinders. Je vindt ze vaak in kinderseries en (strip)boeken. En dat is geen toeval. Heel veel kinderen vinden uitvinders en uitvinden leuk! Op school is dit thema vaak nog wat onderbelicht. En dat is dubbel jammer: want in de techniek zijn later heel veel leuke banen te krijgen voor je leerlingen. Bij De Ontdekfabriek hopen we daarom dat alle juffen en meesters hun leerlingen dit schooljaar meenemen in één van de uitvindersavonturen van Stichting De Uitvinders.

Om alle leerkrachten kennis te laten maken met het programma organiseert Stichting De Uitvinders een speciale informatiebijeenkomst voor onderwijzers.

Waar en wanneer

Nieuwe data en locaties worden nog gepland. Geef op het aanmeldformulier je interesse aan.

Aanmelden voor leerkrachten

Meld je aan via https://bijeenkomst.deuitvinders.com

Hopelijk tot ziens bij één van deze bijeenkomsten!

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Infomiddag gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Infomiddag teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.