Het slimste familie uitje deze zomer!

De Ontdekfabriek is de eerste 5 weken van de zomervakantie (regio zuid) gesloten. Maar vanaf 7 augustus kun je weer komen ontdekken in De Ontdekfabriek. Van 7 tot en met 10 augustus zijn we dagelijks geopend, daarna weer elke zondag en elke woensdagmiddag!

In de tussentijd moet je natuurlijk naar de Brain Experience in het Evoluon gaan. De ringen van het Evoluon staan deze zomer vol met talloze doe- en ontdekstations, waarmee je alles te weten komt over jouw hersenen. Hoe werken ze? Hoe krijg je ze fit? Waarom houden ze je soms voor de gek?

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Het slimste familie uitje deze zomer! gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Het slimste familie uitje deze zomer! teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.