Wat maak jij (van) deze herfstvakantie?

De herfstvakantie staat voor de deur. Wat gaan jullie ervan maken? Wij een heleboel! Wat dacht je van oude apparaten uit elkaar halen en daar kunstwerken van maken? Of je eigen filmpje maken in onze Greenscreenstudio? Of maak je liever een beest van piepschuim met onze piepschuimsnijders? Of nog andere dingen?

Wel veel allemaal hè? Gelukkig kun je altijd uitrusten in onze bioscoop terwijl je geniet van een gave film. Dussss: kom naar De Uitvindfabriek deze herfstvakantie!

Bestel snel je ticket via deze link. Het aantal tickets is beperkt. Als je moet annuleren vanwege Corona krijg je je geld terug.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Wat maak jij (van) deze herfstvakantie? gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Wat maak jij (van) deze herfstvakantie? teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.