Opening De Ontdekfabriek Under Construction overweldigend succes

In het laatste weekend van november 2009 vond de opening plaats van De Ontdekfabriek “Under Construction”. Na eerdere activiteiten op diverse locaties op het Strijp-S complex in Eindhoven heeft De Ontdekfabriek hiermee een eerste vaste plek gekregen. Vanuit deze locatie, de voormalige Philips fabriek SBP, worden de plannen verder uitgewerkt om uiteindelijk tot een Ontdekfabriek met een oppervlakte van 3500 m2 te ontwikkelen. De beoogde locatie daarvoor is het naastgelegen SAN gebouw, eveneens een voormalige Philips fabriek. Het openingsweekeinde trok maar liefst 1250 bezoekers.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Opening De Ontdekfabriek Under Construction overweldigend succes gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Opening De Ontdekfabriek Under Construction overweldigend succes teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.