Film en Design Junior tijdens DDW Kids

Foto: Tape Generations – johanrijpma.nl

Voor de jonge designer is in De Ontdekfabriek tijdens Dutch Design Week 2012 een speciaal filmprogramma te zien: FILM + DESIGN Junior. In de fijne filmzaal van De Ontdekfabriek komt tijdens een doorlopende voorstelling het beste, leukste en mooiste mini-design in film uit heel de wereld bij elkaar.

Bijvoorbeeld Mourir Auprès de Toi: een kort liefdesverhaal van regisseur Spike Jonze en mode-ontwerper, Olympia Le-Tan. Deze stop-motion animatie is gemaakt met behulp van  3.000 stukken vilt die zorgvuldig met de hand werden gemaakt door Le-Tan. Of wat dacht je van Tapegenerations van Johan Rijpma: een  filmpje met rolletjes plakband in de hoofdrol. Doe es níet Normaal!

Om deze en nog 10 (!) andere leuke filmpjes te zien kom je tijdens de Dutch Design Week  2012 (20-28 oktober 2012) naar De Ontdekfabriek.

Film en Design Junior is mogelijk gemaakt door: filmplusdesign.com

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Film en Design Junior tijdens DDW Kids gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Film en Design Junior tijdens DDW Kids teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.