Jouw Slimste Idee voor de Koning

11 gemeenten uit de slimste regio van de wereld willen onze nieuwe koning inspireren met een slim idee van kinderen en jongeren: een uitvinding die hij zelf kan gebruiken, of een uitvinding die hij aan anderen kan geven.

Heb jij een slim idee?

Kijk op www.jouwslimsteidee.nl, zend je idee in, zorg dat anderen op je stemmen en bereik de finale… Nu nog geen idee? Gebruik dan de ideeënmachine!

Met de burgemeester naar de finale

Is jouw uitvinding het slimste idee van je gemeente? Dan mag je het presenteren in de finale. Jouw burgemeester gaat je daarbij coachen. Het winnende idee wordt aangeboden aan de nieuwe koning en de bedenker ervan wint een iPad!

Mogelijk gemaakt door:

De innovatiewedstrijd ‘Jouw Slimste Idee voor de Koning’ wordt uitgeschreven door de gemeenten Veldhoven, Valkenswaard, Son en Breugel, Someren, Geldrop-Mierlo, Helmond, Heeze-Leende, Eindhoven, Eersel, Best en Bergeijk en wordt ondersteund door De Lage Landen, Coöperatiefonds Rabobank Eindhoven-Veldhoven, FHK Pleisterplaats en PHC Telecom. De organisatie is in handen van De Ontdekfabriek in Eindhoven. Daar vindt op 3 juni 2013, tijdens de ‘Dutch Technology Week’ ook de finale plaats.

Twitter @BrainTriggerNL #jouwslimsteidee

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Jouw Slimste Idee voor de Koning gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Jouw Slimste Idee voor de Koning teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.