De Uitvinders en De Verdronken Rivier

Elke woensdag en zondag en op de extra openingsdagen tijdens vakanties kun je in De Ontdekfabriek het filmavontuur van De Uitvinders en De Verdronken Rivier beleven. Daarin kampt een stad met een tekort aan water. De rivier is namelijk drooggevallen. Een groep jongeren gaat op zoek naar de oorzaak. Tijdens hun spannende tocht komen ze obstakels tegen die ze met behulp van bijzondere uitvindingen overwinnen… Zou het hen lukken om de rivier weer te laten stromen? Na de film ga je zelf aan de slag met uitvindingen bouwen!

 

 

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • De Uitvinders en De Verdronken Rivier gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • De Uitvinders en De Verdronken Rivier teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.