Ontdekfabriek Outdoor!

De Ontdekfabriek gaat verhuizen. In juli pakken we onze spullen om te verkassen naar een gebouw even verderop aan dezelfde straat. Daar krijgen we zo’n 700 m² ter beschikking waar studenten, ouders en kinderen avonturen kunnen beleven met techniek. Een mooie ruimte. Dat moet ook wel, want De Ontdekfabriek heeft volop nieuwe plannen, te beginnen met een super zomerprogramma!

De Ontdekfabriek had tot nu toe alleen activiteiten die binnen plaatsvonden, maar dat gaat veranderen!  In de laatste week van de zomervakantie  starten we met nieuwe buitenactiviteiten. Die week (14-21 augustus van 10-17 uur) zijn we op alle dagen geopend. Daarna is het Outdoor programma geopend op zondagen tot en met 25 september. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten… we gaan samen levensgrote wagens bouwen. Daarmee gaan onze bezoekers een spannende rit maken over een speciale baan. En er komt nog veel meer… We houden je op de hoogte!

Deze zomer biedt De Ontdekfabriek, ook met mooi weer, volop mogelijkheden om je uit te leven!

Mede mogelijk gemaakt door:

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Ontdekfabriek Outdoor! gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Ontdekfabriek Outdoor! teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.