De Ontdekfabriek doet mee aan Hallo Cultuur!


Wil je weten wat Eindhoven te bieden heeft op cultureel gebied en ben je op zoek naar een leuk dagje uit? Grijp je kans en kom op zondag 4 september naar Hallo Cultuur!  De Ontdekfabriek zet samen met 22 andere culturele instellingen in Eindhoven, GRATIS haar deuren open.

Voor iedereen en hartstikke gratis!
Hallo Cultuur! wordt dit jaar voor de derde keer gehouden. In die drie jaar is het aantal instellingen gegroeid van 3 naar 23. Vorig jaar was Hallo Cultuur! een groot succes met 15.000 bezoekers. De culturele instellingen zetten samen de schouders eronder, om juist in deze tijd het rijke culturele aanbod in Eindhoven onder de aandacht te brengen.

Deelnemende instellingen van Hallo Cultuur!

5-MinutenMuseum, axesjazzpower, Bibliotheek Eindhoven, CBKV de Krabbedans, CKE, De Ontdekfabriek, Effenaar, flux/S 3 – SQUARE ONE, Het Brabants Orkest, Historisch OpenluchtMuseum Eindhoven, Inkijkmuseum, MU, Muziek in de Cathrien, Museum Kempenland, Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven, Onomatopee, Parktheater, Piet Hein Eek, Plaza Futura, Popei, Temporary Art Centre (TAC), Van Abbemuseum, Yksi Expo & Winkel.

Fotowedstrijd Hallo Cultuur!
Leg jouw ultieme Hallo Cultuur gevoel vast op beeld en win! Ben jij bezoeker van Hallo Cultuur?  Leg dan jouw ultieme Hallo Cultuur gevoel vast op een foto en upload deze op Flickr of Mobypicture onder code/hashtag #hallocultuur. De maker van de meest bijzondere, leuke, creatieve of mooie foto zal worden beloond met een cultureel verrassingspakket. Meer informatie en de voorwaarden zijn te vinden op wwww.hallocultuur.nl.

 Meer informatie
In het septembernummer van de Uit in Eindhoven.nl krant wordt het volledige programma en meer informatie over alle culturele instellingen opgenomen in een uitneembaar binnenkatern. Verdere informatie vind je op www.hallocultuur.nl. Op de dag zelf kun je op je telefoon zien wat er overal te doen is en hoe laat. Dit tijdschema is te vinden op
www.whos-on.mobi/hallocultuur en is op iedere mobiele telefoon met internet te gebruiken. Het betreft hier geen applicatie en het gebruik is geheel gratis.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt met steun van Citydynamiek, Punto Grafico en Uit in Eindhoven.nl.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • De Ontdekfabriek doet mee aan Hallo Cultuur! gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • De Ontdekfabriek doet mee aan Hallo Cultuur! teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.