DDW Kids 2011: 3 deuren verder

Dit jaar organiseren Dutch Design Week en De Ontdekfabriek voor het eerst DDW Kids. Het thema van deze eerste editie is ‘3 deuren verder’. De bedoeling is dat alle kids zich verdiepen in de situatie van anderen. Net een beetje verder kijken dan je neus lang is… Hoe ziet bijvoorbeeld het leven eruit van de mensen die verderop leven? Wat houdt hen bezig? Wat zijn hun hobby’s? Hoe ziet hun huis er uit? Waar werken ze? Hebben ze misschien problemen waar niemand aan heeft gedacht? Problemen waar een ontwerper een slimme oplossing voor kan bedenken? Kun je al iets bedenken om hun leven te verbeteren? Of zou je graag willen dat iemand anders dat gaat doen? Laat het ons weten! We zijn op zoek naar deze verhalen. Kun jij ze ons sturen (heel kort is al voldoende)!?

Wordt jouw verhaal verfilmd of door ontwerpers uitgewerkt?

Stuur jouw verhaal(tje) of idee(tje) naar info@ddwkids.nl. Van de beste verhalen of ideeën maken we filmpjes of we gebruiken ze voor workshops die we uitvoeren tijdens de Dutch Design Week 2011!

Ligt jouw passie in het grafisch ontwerpen? Ontwerp dan een logo!

We zoeken nog een huisstijl voor DDW Kids… Klik hier en maak jouw logo wereldberoemd!

Stuur je reactie snel per e-mail naar info@ddwkids.nl .

Per post mag ook: De Ontdekfabriek, Torenallee 22, 5617 BD Eindhoven.


Als je verder op de hoogte wilt blijven over DDW Kids, klik dan hier.

DDW Kids wordt mogelijk gemaakt door: Woningcorporatie Trudo, Korein Kinderplein, Design Academy Eindhoven, SintLucas, ROC Eindhoven, Studio040, Design Cooperation Brainport en De Ontdekfabriek.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • DDW Kids 2011: 3 deuren verder gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • DDW Kids 2011: 3 deuren verder teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.