Gezocht: chauffeurs voor de bus van De Ontdekfabriek

Eind oktober 2012 moet ie gaan rijden: de nieuwe bus van De Ontdekfabriek! In het begin een paar keer per week, maar op termijn gaat de bus 4 of 5 keer per week op weg naar basisscholen om een groep leerlingen te vervoeren naar De Ontdekfabriek voor een ochtendje ‘techniekavonturen beleven’! Wij willen het busvervoer het liefst gratis (en anders zo goedkoop mogelijk) aanbieden aan scholen. Daarom zoeken we sponsoren en vrijwilligers die dit mogelijk maken.

Wat is onze schoolbus zonder die aardige buschauffeur?

De belangrijkste persoon in het busvervoer is natuurlijk de buschauffeur. We zoeken daarom chauffeurs die het leuk vinden om één of meer ochtenden per week onze bus te besturen. Het betreft vrijwilligerswerk, met een onkostenvergoeding. Recente ervaring met een bus (D-rijbewijs) is vereist.

Het bedrijf Autoreset wil ons heel graag helpen met de werving en inzet van chauffeurs. Dus ben je (of ken je) een gediplomeerde buschauffeur die inzetbaar is (aantal uren natuurlijk in overleg) voor onze bus? Stuur dan een mail naar Bart Slegers van Autoreset: slegers@autoreset.nl of bel Bart op 020-7990941.

 

Organisaties die de bus mogelijk maken zijn : Connexxion/Hermes, VDL Bus & Coach, Gemco Mobile Systems, Brainport Industries, Coöperatiefonds Rabobank Eindhoven-Veldhoven, Vanderlande Industries, ASML, De Nieuwe Koetsiers.  Heeft uw bedrijf ook interesse? Bel Chris Voets op 06-46382777.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Gezocht: chauffeurs voor de bus van De Ontdekfabriek gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Gezocht: chauffeurs voor de bus van De Ontdekfabriek teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.