Breng je stem uit op jouw favoriete helm

Tijdens de Dutch Design Week waren de ontwerpers van EGG helmets druk in de slag met de vele kinderen die De Ontdekfabriek bezochten. Zij mochten een ontwerp maken voor een nieuwe helm. En wat zitten er mooie, leuke en stoere ontwerpen tussen. Wat een talenten! Neem maar eens een kijkje op de Facebook pagina van EGG Helmets. Daar kan iedereen vóór 26 november 2012 stemmen op het mooiste ontwerp. Degene met de meeste ‘likes’ is de winnaar van de ontwerpwedstrijd. Hij of zij wint een EGG helm en mag meedenken over toekomstige ontwerpen binnen EGG.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Breng je stem uit op jouw favoriete helm gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Breng je stem uit op jouw favoriete helm teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.