Basisschoolproject De Uitvinders

Ook op school kun je de avonturen van De Uitvinders beleven. Aan de hand van verhalen voer je ontwerp- en techniekopdrachten uit in de klas én kun je deelnemen aan De Uitvinderswedstrijd. Optioneel is de excursie naar De Ontdekfabriek waar je met de hele klas het bijbehorende filmavontuur beleeft én inspirerende workshops uitvoert.

Meer info en het inschrijfformulier

Laat alle juffen en meesters snel kijken op www.deuitvinders.com zodat ze jouw klas kunnen inschrijven! Of download hier de flyer van de GRATIS Uitvinderswedstrijd.

Voor de excursie naar De Ontdekfabriek klik je HIER!

Of kom naar een van onze gratis informatiebijeenkomsten voor leerkrachten.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Basisschoolproject De Uitvinders gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Basisschoolproject De Uitvinders teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.