AVRO Junior Dance opnames in Ontdekfabriek

Op Hemelvaartsdag 2012 werden in De Ontdekfabriek filmpjes opgenomen van kandidaten voor Junior Dance: een gloednieuw danceprogramma van de AVRO.

Ruim 1.000 solisten, duo’s en groepjes dansers in de leeftijd van 9 tot en met 15 jaar hebben zich aangemeld voor Junior Dance. Alleen de allerbesten zijn uitgenodigd voor de drie regionale audities. Uiteindelijk volgen twee spectaculaire live-shows waaruit de meest bijzondere act moet rollen, die mag optreden tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2012.

Junior Dance wordt elke zaterdag om 19:25 uur uitgezonden op Z@PP/ Ned.3. De herhaling is elke woensdag rond 17:00 uur op Z@PP/ Ned.3 . De opnames in De Ontdekfabriek zijn voor het eerst op TV te zien op zaterdag 26 mei om 19:25 uur.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • AVRO Junior Dance opnames in Ontdekfabriek gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • AVRO Junior Dance opnames in Ontdekfabriek teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.