Auto ID

Ben je een echte autofanaat? En heb je een briljant idee voor een superauto? Grijp dan je kans! Doe mee aan de wedstrijd AUTO ID en bedenk de auto van je dromen of een uniek auto-onderdeel.

Elk idee is welkom: van vliegende auto of superzuinige auto tot een buitenspiegel zonder dode hoek. Maak een ontwerptekening, prototype of beschrijving van je AUTO ID.

Win een rijbewijs!

De prijzen? Allereerst wordt je misschien beroemd: de beste inzendingen zijn namelijk in het Eindhovens Dagblad te zien. Eind oktober wordt bekend of jij de winnaar bent van je eigen rijbewijs! Als jij wint krijg je van het Eindhovens Dagblad een waardebon die je kunt inleveren zodra je start met je rijlessen (bij een rijschool in de regio Eindhoven).

Stuur je auto idee snel in

Meedoen is heel eenvoudig: mail voor 1 oktober 2012 jouw idee naar info@autoidee.nu. Naast tekst kun je natuurlijk ook tekening(en) en/of foto(‘s) en/of (een link naar) een filmpje sturen! Vermeld ook duidelijk je contactgegevens. Om te winnen helpt het als het idee origineel is. En hoe beter je je idee presenteert en uitwerkt, des te groter is je kans op de overwinning!

Meer info

Heb je vragen over AUTO ID? Mail je vraag dan naar info@autoidee.nu

 

AUTO ID is een initiatief van Jeugd en Beroep, De Ontdekfabriek en het Eindhovens Dagblad. Met deze samenwerking willen zij jongeren laten ontdekken of ze affiniteit hebben met innovatie en techniek. Het is belangrijk dat meer jongeren kiezen voor een technische opleiding of beroep, want er is volop werkgelegenheid in de technische sector. De automobielindustrie is hierin een belangrijke speler. Alleen al in Zuidoost-Brabant zijn meer dan 150 bedrijven actief in de automotive sector. Genoeg bedrijven waarin je jouw AUTO ID later waar kunt maken dus!

Meer info over Jeugd en Beroep? Mail naar info@jeugdenberoep.nl

Meer info over De Ontdekfabriek? Mail naar info@deontdekfabriek.nl of kijk op de site.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Auto ID gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Auto ID teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.