14 november: COOLS day!

Van golfkarton kun je alles maken. Een poppenkast, huis, snelle auto of een mooi krukje, bedenk het maar! Vooral kinderen kunnen zich er op uitleven en hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten. Om mooie grote dingen van golfkarton te maken gebruik je grote platen karton. Met de COOLS karton-gereedschappen snijd je de onderdelen uit en verbind je ze aan elkaar.

COOLS is ontworpen door Design Academy student Coen D. Voordouw. Met dit ontwerp dingt Coen mee naar de BRAINS Award 2010.

Kom ook naar de COOLS-Day! op zondag 14 november in de Ontdekfabriek ! Hier gaan we met een grote groep kinderen en een berg golfkarton hele mooie grote dingen maken. Het wordt echt COOLS!!

O ja, uiteraard kun je deze dag ook de andere workshops van De Ontdekfabriek doen!

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • 14 november: COOLS day! gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • 14 november: COOLS day! teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.