19 november: BrainTrigger, what’s in it for you?

Jongeren innoveren voor bedrijven

Met BrainTrigger gaan jongeren aan de slag met uitdagingen van bedrijven. Ze bedenken innovatieve oplossingen die bijdragen aan doelen op het gebied van duurzaamheid, mobiliteit, veiligheid en gezondheid. Met BrainTrigger ontdekken ze toekomstkansen in het bedrijfsleven in hun eigen regio.

Het mes snijdt aan twee kanten: bedrijven profiteren van de nieuwe, frisse kijk van kinderen op hun innovatie-uitdagingen. Bovendien interesseren ze toekomstige arbeidskrachten voor het eigen bedrijf of branche. Bedrijven die meedoen aan het BrainTrigger programma zijn innovatieve, maatschappelijk betrokken bedrijven.

19 november 2010: BrainTrigger, what’s in it for you?

Speciaal voor leerkrachten en bedrijven zal Chris Voets de mogelijkheden van BrainTrigger presenteren in De Ontdekfabriek Under Construction op het Strijp-S terrein in Eindhoven, voorafgaand aan het eindevenement van de Brainport Entrepreneurship Week. Iedereen is welkom! Graag wel eerst even aanmelden via deze link.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • 19 november: BrainTrigger, what's in it for you? gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • 19 november: BrainTrigger, what's in it for you? teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.