22-30 oktober 2011: DDW Kids

Het is weer Dutch Design Week in Eindhoven en dit jaar is er ook een speciaal programma voor kinderen: DDW Kids!

Tijdens de Dutch Design Week 2011 kun je elke dag terecht in De Ontdekfabriek voor een uitdagend en creatief avontuur waarin design natuurlijk voorop staat!

Van 22 tot en met 30 oktober is DDW Kids elke dag geopend van 13-18 uur. Op de zondagen van 11-18 uur. Reserveren niet nodig.

Wat is er precies te doen?

Elke dag: Ontwerpen voor de mensen ‘3 deuren verder’

Tijdens DDW Kids kun je elke dag deelnemen aan speciale ontwerpworkshops.  Samen met studenten van Design Academy Eindhoven ga je ontwerpen voor andere mensen: de mensen van ‘3 deuren verder’. Maar wie zijn dat eigenlijk? Daarvoor moet je je eerst inleven in hun situatie… Wat is jouw ontwerp voor de mensen van ‘3 deuren verder’?! Laat je inspireren! Reserveren is niet nodig!

Elke dag: FILM + DESIGN Junior

In de filmzaal van De Ontdekfabriek draait voortdurend een speciaal filmprogramma waarin het beste, leukste en mooiste mini-design in film uit de hele wereld bij elkaar komt.

Extra op 23 oktober: Ensemble306

Op zondag 23 oktober zijn de muzikanten van Ensemble306 de hele dag in De Ontdekfabriek. En jij kunt hen helpen! Waarmee? Ontdek wat de muzikanten van ‘3 deuren verder’ nodig hebben en ga met ze aan de slag!

Extra op 30 oktober: Schatkaarten maken

Op zondag 30 oktober ga je schatkaarten maken met Joscha en Marieke van Jaszakschatten.  De schatkaarten worden opgestuurd naar de mensen van 3 deuren verder voor wie jij een ontwerp hebt bedacht!

Zien we je tijdens DDW Kids?!

DDW Kids wordt mogelijk gemaakt door: Woningcorporatie Trudo, Korein Kinderplein, Design Academy Eindhoven, SintLucas, ROC Eindhoven, Studio040, Design Cooperation Brainport en De Ontdekfabriek.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • 22-30 oktober 2011: DDW Kids gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • 22-30 oktober 2011: DDW Kids teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.