24 april en 1 mei 2011: GRATIS toegang!

Van 15 april tot en met 1mei 2011 vindt het evenement “De Uitvinders en Het Zonnewiel” plaats in De Ontdekfabriek.

Bezoekers kunnen tijdens het evenement een nieuw Uitvindersavontuur beleven, gebaseerd op de speelfilm “De Uitvinders en Het Zonnewiel”. Het thema van de film is het circus!

Op werkdagen wordt het Uitvindersevenement bezocht door kinderen van basisscholen uit de hele provincie. Op zondag 24 april en zondag 1 mei is het evenement geopend voor het publiek. Iedereen is uitgenodigd om dan gratis het techniekavontuur van ‘De Uitvinders en Het Zonnewiel’ te komen beleven.

Meer informatie is te vinden op www.deuitvinders.com.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • 24 april en 1 mei 2011: GRATIS toegang! gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • 24 april en 1 mei 2011: GRATIS toegang! teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.