Sponsoren

Sponsoring

Voor de avonturen in De Uitvindfabriek is heel wat nodig! We hebben veel materialen voor de workshops nodig. Maar ook apparaten en gereedschap. En natuurlijk is er geld nodig om de medewerkers te betalen. En wat dacht je van de energierekening? De Uitvindfabriek wil de entreeprijs laag houden, want ieder kind moet kunnen ontdekken welk talenten het heeft! Gelukkig zijn er daarom bedrijven en andere organisaties die De Uitvindfabriek sponsoren. Hieronder staan ze genoemd. 


Sponsor worden?

Ken je een bedrijf dat ook in dit rijtje van innovatieve en maatschappelijk betrokken organisaties past en misschien sponsor wil worden? 

Neem dan direct contact op met:
Chris Voets: +31 (6) 463 827 77
Luc Swaab: +31 (6) 536 734 93.


Sponsorplan

DOWNLOAD HIER HET SPONSORPLAN


De Uitvindfabriek bedankt de volgende bedrijven en instanties

Zeiss, WTE Regio Zuid, Regio West-Brabant, Thermo Fisher ScientificGemeente Breda, Radius College, AVANS Hogeschool, Installatiewerk Brabant Zeeland, Werk en Vakmanschap, Bouwschool Breda, Brouwerij Witte Anker / Bierbrouwerij BredaDremel Europe, Bolwerk, Rijschool Blom, Ronde Tafel Oosterhout, Ahrend, CCO ict diensten, Stichting Bevordering Hoger Onderwijs, Recruit a Student, Enexis, Croon Wolter en Dros, Hoppenbrouwers Techniek, Bouwbedrijf Van Agtmaal, Raab Karcher, RENA Electronica, RenishawMachinefabriek Otten, SMO Breda, Strukton WorksphereTechnische Unie, Trappenfabriek VermeulenVindingrijk, Unica building Services Oosterhout, Van Schijndel Metaal, De Uitvinders, De Ontdekfabriek.

 • Sponsoren gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Sponsoren teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.