Flyers aanvragen

Gratis verspreiding van flyers

Veel scholen vinden het waardevol als hun leerlingen ook buiten schooltijd De Uitvindfabriek bezoeken. Daarom krijgen we regelmatig het verzoek van scholen om  flyers op te sturen die ze uitdelen aan hun leerlingen.

Ook organisaties in de recreatieve sector willen vaak onze flyers om gasten te informeren over leuke uitstapjes in de regio.

Middels onderstaand formulier kun je flyers aanvragen ter verspreiding. Onze flyers hebben een A5 formaat en zijn dubbelzijdig bedrukt. Het betreft flyers met informatie over een bezoek aan De Uitvindfabriek in de vrije tijd.

We sturen de flyers gratis op. Om het milieu te sparen verzoeken we je om niet meer flyers aan te vragen dan nodig is.

Dank voor je enthousiasme om De Uitvindfabriek te helpen promoten!


Aanvraagformulier flyers

[contact-form-7 id=”5511″ title=”Aanvraag folders”]
 • Flyers aanvragen gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Flyers aanvragen teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.