City Hackers

Hoe zou jij de wereld willen zien, veranderen, bouwen? Wij dagen jullie uit op een andere manier naar gebouwen, infrastructuur en kunstwerken te kijken!

In ons gloednieuwe Cityhackers avontuur wordt je geprikkeld hierover na te denken. In de Uitvindfabriek hebben we een geweldige escaperoom gebouwd waarin jullie tegen elkaar gaan strijden. Heb jij de technische skills, het inzicht en de teamspirit om alle codes te kraken en eerder de finish te bereiken dan het andere team?

En, als kers op de taart leer je ook nog eens hoe je met je eigen telefoon een hologram kunt maken en jouw boodschap met de wereld kunt delen!

Duur: +/- 3 uur

Geschikt voor Voortgezet Onderwijs.

Maximaal 1 schoolklas tegelijkertijd.


Kosten voor het City Hackers programma

€275 per avontuur.


Opstartkosten

€25 opstartkosten per groep/bezoek.


Extra’s

€1 per leerling voor drinken/koek.


CityHackers als groepsactiviteit

Beleef de CityHackers escaperoom ook met je eigen gezelschap! Klik op de knop hieronder voor meer informatie.Aanvraagformulier

 • City Hackers gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • City Hackers teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.