Scholen

Klik hier voor ons speciale aanbod met (online) gastlessen in Coronatijd.

Je kunt op reservering elke dag met je klas naar De Uitvindfabriek komen voor een superleuke en leerzame Uitvinders excursie, CityHackers, Green Screen workshopScrap workshopDesign programma.

Werk bij ons aan 21st century skills en reserveer hier jullie bezoek.

Zit in het aanbod niet precies wat je zoekt voor je klas? Kies dan voor een excursie op maat.

Wist je dat we ook complete projecten aanbieden die je kunt uitvoeren in de klas en perfect aansluiten op de uitvinders excursie? Je leest er alles over op www.deuitvinders.com.


Voortgezet Onderwijs

Ook voor het Voortgezet Onderwijs zijn er geweldige programma’s. Klik op de link voor alle informatie.


Met de bus voor 35 euro

In Noord-Brabant kunnen scholen voor slechts 35 euro met de hele klas met het openbaar busvervoer naar De Uitvindfabriek reizen. Lees er meer over op de site van Bravo (Arriva).

 • Scholen gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Scholen teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.