Praktische info

Wat

Een avontuur voor kinderen (indicatie 4 t/m 12 jaar) en hun familie.

Waar

Terheijdenseweg 64, 4816 AA Breda (De Faam). Telefoon: 076-2600026.

Op loopafstand (200 meter) van het Centraal Station (trein en bus) van Breda (uitgang aan de Noordzijde).

Gratis parkeren op de parkeerplaatsen van De Faam, aan de Liniestraat in Breda. Let op: de kruising Liniestraat/Terheijdenseweg is afgesloten voor auto’s. Indien je met de auto voor de ingang van De Uitvindfabriek staatv volg dan de blauwe route. Navigeer naar Liniestraat 16, ga door het hek om te parkeren (bij CrossJumps) en loop de laatste 100 meter naar de Terheijdenseweg.

Wanneer

In verband met coronamaatregelen voorlopig alleen op reservering. Kijk op ons reserveringssysteem voor de beschikbare dagen en tijden.

Scholen en bedrijfsbijeenkomsten op andere dagen op reservering.

Kosten

Entree € 8,50 (iDEAL/PIN) per persoon (kinderen en ouders). Kinderen tot en met 3 jaar gratis. Kijk hier voor kinderfeestjes.

Overige

Eten en drinken is verkrijgbaar bij het barretje, eigen eten en drinken nuttigen in De Uitvindfabriek is niet toegestaan.

De Uitvindfabriek is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Een gehandicaptentoilet is aanwezig. Voor reanimatie bij een hartstilstand is een AED aanwezig.

Kinderen moeten altijd onder begeleiding van minstens 1 volwassene (ouder/begeleider) zijn. De Uitvindfabriek is niet aansprakelijk voor toezicht op uw kinderen, lichamelijk letsel of verlies of schade aan uw eigendommen.

Buiten openingstijden zijn er mogelijkheden voor schoolbezoeken en voor (bedrijfs)evenementen voor volwassenen en/of kinderen. Neem contact op voor meer informatie.

 • Praktische info gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Praktische info teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.