Gezinsuitje

De Uitvindfabriek is het allerleukste creatieve gezinsuitje in Breda!

In De Uitvindfabriek kun je volop actief aan de slag met creatieve workshops. Je maakt bijvoorbeeld een dolfijn van piepschuim of een bootje van afvalmaterialen. Vind je het leuker om zelf een filmpje op te nemen in de Green Screen studio of een tekenfilm te maken met de Praxinoscoop? Of experimenteer je graag met een 3D printer? Het kan! En natuurlijk zet je onze enorme Tinguely machine in beweging! Als het buiten goed weer is kun je experimenteren met onze muziektuin, hutten bouwen of een Ballon Battle doen met je vrienden. Je kiest zelf wanneer en wat je gaat doen!* De activiteiten hebben geen vaste begintijdstippen en de avonturenbegeleiders van De Uitvindfabriek helpen je graag op weg.


Avonturen beleven!

In De Uitvindfabriek beleef je de avonturen van De Beestenbende (6-9 jaar) en De Uitvinders en Het Verborgen Oog (10-12 jaar). In onze filmzaal worden deze films doorlopend om de beurt afgespeeld.


Bijzonderheden

Bovenstaande is het programma op openingsdagen voor gezinsbezoek en kinderfeestjes. Dit programma is anders dan het programma van de schoolexcursies in De Uitvindfabriek. Kinderen moeten altijd onder begeleiding zijn van een betalende volwassene.

Klik hier voor praktische info over de locatie, parkeren enzovoort.

*Het aanbod varieert: het kan voorkomen dat bepaalde activiteiten tijdelijk niet beschikbaar zijn en naast bovenstaand aanbod kunnen er ook extra activiteiten zijn. Ontdek het ter plaatse in De Uitvindfabriek!


Kinderfeestje

Vier je kinderfeestje bij De Uitvindfabriek!

Reserveren


Bezoek op maat

De Uitvindfabriek kan op aanvraag workshops binnen verschillende thema‚Äôs bieden. Ook voor schoolbezoekbedrijfsuitstapjes of huur van onze inspirerende ruimte. Neem contact op voor de mogelijkheden! 

Contact

kinderfeestje-breda

 • Gezinsuitje gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Gezinsuitje teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.