Tarieven

Door de bijdragen van Gemeente Utrecht en partners en sponsoren uit het bedrijfsleven is een bezoek aan De Ontdekhal erg voordelig.

Publieksbezoek

Toegangsprijs tijdens publieksuren: € 8,50 voor kinderen en volwassenen, (groepen) kinderen moeten altijd onder begeleiding zijn van minstens 1 (betalende) volwassene. Kinderen tot en met 3 jaar gratis. Betalen met U-pas aan de kassa: € 2,50 euro korting.


Basisonderwijs

Uitvindersexcursie Basisonderwijs met film en 1* workshop (1,5 – 2 uur): eenmalig € 25,00 voor reservering en koffie/thee, € 7,00 per leerling, bij minder dan 15 leerlingen wordt toch voor 15 leerlingen berekend. Begeleiders gratis.

Uitvindersexcursie Basisonderwijs met film en 2* workshops (2,5 – 3,5 uur): eenmalig € 25,00 voor reservering en koffie/thee, € 8,50 per leerling, bij minder dan 15 leerlingen wordt toch voor 15 leerlingen berekend. Begeleiders gratis.

Designprogramma: eenmalig € 25,00 voor reservering en koffie/thee, € 10,00 per leerling, bij minder dan 15 leerlingen wordt toch voor 15 leerlingen berekend. Begeleiders gratis.

Optioneel extra workshop bij excursie*: € 1,50 per leerling.

Schoolreisje Basisonderwijs maximaal 5 uur (nog niet beschikbaar): eenmalig € 25,00 voor reservering en koffie/thee, € 12,50 per leerling. Begeleiders gratis.

Optioneel drinken + versnapering: € 1,50 per leerling.

Korting bij start tussen 13.00 en 13.30 uur: € 1,00 korting per leerling.

Uitvinders lesprogramma op school: gratis, zie www.deuitvinders.com

Gastlessen: maatwerk, prijs op aanvraag

* workshops ‘Uitvindingen bedenken en presenteren’, ‘Solderen/Coderen’ en het ‘Goochelen met Techniek programma’ tellen voor 2 workshops.


Voortgezet Onderwijs

Solderen/Coderen: eenmalig € 25,00 voor reservering en koffie/thee, € 8,50 per leerling, bij minder dan 15 leerlingen wordt toch voor 15 leerlingen berekend. Begeleiders gratis.

Designprogramma: eenmalig € 25,00 voor reservering en koffie/thee, € 10,00 per leerling, bij minder dan 15 leerlingen wordt toch voor 15 leerlingen berekend. Begeleiders gratis.

Kettingreactie/Greenscreen: eenmalig € 25,00 voor reservering en koffie/thee, € 10,00 per leerling, bij minder dan 15 leerlingen wordt toch voor 15 leerlingen berekend. Begeleiders gratis.

Invented by Livia: eenmalig € 25,00 voor reservering en koffie/thee, € 12,50 per leerling, bij minder dan 15 leerlingen wordt toch voor 15 leerlingen berekend. Begeleiders gratis.

Optioneel drinken + versnapering: € 1,00 per leerling.

Korting bij start tussen 13.00 en 13.30 uur: € 1,00 per leerling.

Invented by All project: maatwerk, prijs op aanvraag


Zakelijk

Huur van onze inspirerende locatie voor vergaderingen of evenementen, eventueel met catering en aanvullende workshops: prijs op aanvraag


Schoolbezoek aanvragen

 • Tarieven gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Tarieven teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.