De Ontdekhal, een initiatief van TEC Utrecht

In voormalig tuincentrum De Minstroom net buiten de ring in Overvecht bouwen we een inspirerende locatie waar kinderen en jongeren spelenderwijs hun talenten op het gebied van creativiteit, techniek en innovatie kunnen ontdekken.

Binnenkort komt er een aparte website voor De Ontdekhal. Je kunt De Ontdekhal nu al volgen op LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram.

Programma voor scholen

Basisscholen kunnen nu al deelnemen aan de lesprogramma’s van De Uitvinders. Begin 2021 kunnen de eerste groepen dan de bijbehorende uitvindersexcursies beleven in De Ontdekhal in Utrecht!

Met enkele projectpartners zijn onder de noemer ‘Invented by All’ ook al projecten ontwikkeld voor het Voortgezet Onderwijs in Utrecht. De eerste scholen zijn daar al mee gestart, maar ook andere scholen zijn van harte welkom om deel te nemen! Kijk hier voor de opdrachten van BAM Wonen, Eneco, Heijmans en Portaal.

Meer info? Mail De Ontdekhal via info@ontdekhal.nl

De Ontdekhal is onderdeel van het project Techniek Experience Center Utrecht en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale ontwikkeling van de Europese Unie en door bijdragen van Gemeente Utrecht en de volgende projectpartners: AM, Bouwmensen Utrecht, Eneco, Heijmans, NUOVO, PCOU Willibrord, Portaal, ROC Midden-Nederland, Singel PD, ROVA Beheer.

 • De Ontdekhal gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • De Ontdekhal teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.