Adopteer een school

Veel bedrijven hebben te maken met een tekort aan goed opgeleide technici op de arbeidsmarkt. In de toekomst zal dit tekort nog groeien. Tenzij we kinderen al in een vroeg stadium enthousiasmeren voor een toekomst in techniek! Het programma ‘De Uitvinders’ geeft kinderen die kans. Met complete lespakketten, uitvinderswedstrijden en een excursie naar De Ontdekfabriek. Zodat zij kunnen ontdekken of ze affiniteit hebben met techniek en innovatie.

De Uitvinders is een bewezen concept met bewezen resultaten. Heeft u al eens nagedacht om de school in uw omgeving te ondersteunen met techniekonderwijs? Dat kan heel eenvoudig door hen het lespakket van De Uitvinders en/of een bezoek aan De Ontdekfabriek te doneren.  U adopteert daarmee een school(klas) voor techniek!

Adopteer een school bij u in de buurt en help mee aan een voorspoedige toekomst met voldoende technici! En help daarmee kinderen bij het ontdekken waar hun toekomst ligt!

Adoptiepakketten

Adoptie kan al vanaf 300,00 euro en uiteraard zorgen we voor een passende tegenprestatie voor uw bedrijf in de vorm van PR.

Neem dan contact op met Chris Voets 
Mobiel: 06 46 382 777
Mail: chris@deontdekfabriek.nl

Adoptiepakketten

 • Adopteer een school gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Adopteer een school teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.