Coronavirus voorkomen samen met jullie

Voor De Ontdekfabriek en de bezoekers gelden uiteraard de algemene richtlijnen van de overheid. Die staan hieronder niet herhaald, maar zijn te vinden op rivm.nl/coronavirus-covid-19. Kom niet naar De Ontdekfabriek als je mogelijk besmettingsgevaar oplevert voor anderen!

Reserveren

Bezoek is alleen mogelijk op reservering. Kom niet eerder dan de afgesproken tijd. Er geldt een maximum aantal bezoekers per tijdseenheid.

Hygiëne

Op veel plekken in onze ruimte zijn desinfectiemiddelen voorhanden. Aan de bar/kassa kun je alleen met PIN betalen. Iedereen dient de extra hygiënemaatregelen te hanteren en de te gebruiken materialen zelf te ontsmetten voor gebruik. Zorg dat je thuis al naar het toilet bent geweest en dat je handen goed gewassen zijn.

Afstand houden

Volwassenen moeten anderhalve meter afstand bewaren van andere volwassenen en kinderen van andere bezoekers.

Samen beter

Alleen samen kunnen we het virus aan! Volg de instructies op de borden en van onze avonturenbegeleiders op. Als naar het oordeel van De Ontdekfabriek bezoekers bovenstaande regels onvoldoende in acht nemen kunnen zij worden geweigerd en/of gevraagd onze ruimte te verlaten. Daarmee beschermen we de andere bezoekers en onze medewerkers.

Heb je suggesties voor verbetering? Meld ze ons

Reserveer hier je tickets.

 • Coronavirus voorkomen samen met jullie gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Coronavirus voorkomen samen met jullie teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.